Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

PSD Arad : Reluarea finanţării pentru pasaje este decizia Guvernului după insistenţele parlamentarilor PSD

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 29 Ianuarie, 2014 | Nr. accesari stire 904 ori | Comentarii stire 0 comentarii

PSD Arad : Reluarea finanţării pentru pasaje este decizia Guvernului după insistenţele parlamentarilor PSD

Finanţarea pentru cele două pasaje de pe centura Aradului este cuprinsă în bugetul CNADNR, aşa cum au anunţat de mai multe luni parlamentarii PSD, Flavius Măduţa şi Dorel Căprar. Acum două săptămâni, primul ministru Victor Ponta a aprobat finanţarea pentru cele două obiective. „În ultimul an, am făcut împreună cu colegul meu Dorel Căprar numeroase demersuri pentru reluarea finanţării pentru cele două pasaje. În timp ce unii oameni politici fugeau de acest subiect iar cei de la PDL au folosit pasajele ca pretext pentru atacuri politice mincinoase, noi am făcut demersuri concrete în favoare arădenilor. Am susţinut în Parlament o declaraţie politică în care am cerut finanţarea lucrărilor, am avut numeroase discuţii cu primul ministru Victor Ponta, cu ministrul marilor proiecte Dan Şova şi cu directorul CNADNR, Narcis Neaga. Am solicitat un răspuns oficial printr-o întrebare adresată ministrului Şova şi am prezentat oficial răspunsul: lucrările vor fi finanţate din bugetul CNADNR. În tot acest timp şi în special pentru acest răspuns, politicienii de la PDL, în frunte cu Gheorghe Falcă au susţinut că nici în acest an nu vor fi bani pentru pasaje, din cauza parlamentarilor USL. Am fost atacaţi de nenumărate ori pe această temă de către Gheorghe Falcă şi marionetele lui. Mi se pare incredibil tupeul cu care vine acum Gheorghe Falcă să anunţe reluarea finanţării pentru pasaje. Cred că ar fi cazul să le ceară scuze în primul rând arădenilor pentru că i-a minţit şi în al doilea rând nouă, celor care am făcut ceva pozitiv, concret, pentru că ne-a denigrat pe nedrept”, a spus deputatul Flavius Măduţa.

            „Reluarea finanţării pentru cele două pasaje este un obiectiv pentru care am muncit în ultimul an. Finanţarea nu vine pentru oamenii politici, ci pentru cetăţenii Aradului. Trebuie să facem totuşi distincţia între cei care am depus un efort pozitiv pentru reluarea finanţării şi cei care au minţit pe această temă, pentru a denigra Guvernul USL şi parlamentarii USL. Sper că lucrările vor putea fi reluate curând, ţinând cont de situaţia dificilă în care se află unele dintre firmele implicate. În ceea ce mă priveşte, împreună cu colegul meu Flavius Măduţa, vom face ceea ce depinde de noi pentru finalizarea acestor obiective”, a spus deputatul PSD Dorel Căprar.

 



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta