Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 22 Februarie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

PDL Arad : Trei tineri democrat-liberali arădeni, absolvenți ai Programului de Excelență în Politică

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 30 Iunie, 2014 | Nr. accesari stire 865 ori | Comentarii stire 0 comentarii

PDL Arad : Trei tineri democrat-liberali arădeni, absolvenți ai Programului de Excelență în Politică

Partidul Democrat Liberal și Fundația Konrad Adenauer realizează periodic o acțiune de instruire a tinerilor politicieni, intitulat „Programul de Excelență Politică”. Astfel, trei tineri democrat-liberali arădeni, Dumitru Enăchiuc – consilier județean, Cristian Feieș - consilier județean și Cosmin Ungurean – secretar executiv al Organizaţiei de Tineret a PDL Arad, au absolvit zilele trecute modulul de „Administrație Publică Locală” al acestui curs.

Programul s-a desfășurat în trei etape, prima având loc în perioada martie - aprilie 2013, cea de-a doua în perioada octombrie - decembrie 2013, iar ultima parte, deși trebuia să aibă loc în perioada ianuarie - aprilie 2014, cursurile s-au întins până în luna iunie, datorită campaniei electorale.

Cursurile au fost coordonate de Simona Agoston, Radu Comșa, Tănase Stamule și Florin Sari, acestea având ca scop dobândirea și dezvoltarea, de către participanți, a unor competențe specifice, necesare în vederea elaborării unui set coerent de politici publice durabile.

„În ceea ce mă privește, cred că aceste cursuri și-au atins scopul. Prin participarea la acest Program de Excelență Politică, inițiat de PDL și Fundația Konrad Adenauer, au reușit să-mi dezvolt anumite calități și să dobântesc cunoștiințe noi în materie de administrație publică. Totodată, având în vedere că în această perioadă se fac înscrierile pentru următorul program, sper ca și alți colegi de-ai noștri din Arad să fie selectați și să beneficieze de informațiile pe care noi am putut să le primim prin această participare”, a declarat Dumitru Enăchiuc.

„Ne bucurăm că Fundaţia Konrad Adenauer, în parteneriat cu Partidul Democrat Liberal, păstrează tradiţia de a investi în tineri şi de a pregăti viitori profesionişti în cadrul administraţiilor publice, îmbrăţişând valori de dreapta. Un alt lucru îmbucurător pentru noi este faptul că organizaţia arădeană a PDL a fost reprezentată de persoane implicate în domeniul administraţiei publice şi nu doar din spectrul politic”, a declarat Cosmin Ungurean.

„Având în vedere faptul că, pentru a participa la cursul de Excelenţă în Politică a trebuit să trecem prin patru filtre, respectiv selecţia şi recomandarea din partea organizaţiei judeţene a PDL, analiza CV-urilor depuse, realizarea unui eseu referitor la administraţia publică şi un interviu serios cu o durată de 30 de minute, trebuie să afirm faptul că la această instruire a participat elita tineretului de dreapta din România. Ne bucurăm că din această elită fac parte şi trei tineri arădeni, lucru care trebuie să constituie un reper pentru alţi tineri arădeni care împărtăşesc valori de dreapta şi care vor să se implice în viaţa politică”, a declarat Cristian Feieş.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta