Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 29 Martie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Călin Popescu Tăriceanu: Președintele Băsescu a vrut să fie un jucător în aceste alegeri și a reușit

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 06 Noiembrie, 2014 | Nr. accesari stire 934 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Călin Popescu Tăriceanu: Președintele Băsescu a vrut să fie un jucător în aceste alegeri și a reușit

Președintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că președintele Traian Băsescu "a vrut să fie un jucător în aceste alegeri și a reușit" prin temele pe care le-a abordat în campania electorală.

"Președintele a lansat tema agentului acoperit care a acoperit mai bine de o săptămână de campanie. Președintele a vrut să fie un jucător în aceste alegeri și a reușit cu această temă și cu altele — cu intervențiile de susținere a PMP, a doamnei Udrea și, în fine, a avut și el rolul lui, bucata lui", a afirmat miercuri seară la TVR, Tăriceanu.

El susține că încercarea sa de a promova, ca prezidențiabil, un proiect de țară nu i-a reușit și din cauza acțiunilor justiției care "au schimbat agenda publică în ultimele trei săptămâni de campanie".

"Ultimele trei săptămâni de campanie au fost complet deturnate de acțiunile spectaculoase întreprinse de justiție care a schimbat complet agenda publică. Prin urmare rezultatul obținut nu poate să fie motiv de satisfacție. Rezultatul nu mă mulțumește", a spus Tăriceanu.

Președintele PLR a menționat că a urmărit campaniile electorale începând din 1990, dar nu a întâlnit situații similare.

"Niciodată din 1990, am urmărit campaniile electorale, nu a fost așa ceva. (...) Și eu sunt adeptul ideii că justiția nu trebuie îngrădită în niciun fel, dar totuși această coincidență nu e justificată. Sunt dosare care există la Parchete de ani și ani și sigur că descinderile, arestările, perchezițiile, condamnările în această perioadă nu aveau cum să nu atragă atenția publicului, așa încât campania s-a desfășurat sub un spectru cu totul și cu totul anormal", a mai spus Tăriceanu.

Întrebat dacă a auzit, ca în alte țări, campania electorală să se desfășoare în astfel de condiții, Tăriceanu a spus: "Nu. Nu numai că nu am auzit de așa ceva dar să știți că sunt un observator al scenei politice europene, și poate, și la nivel mondial. Întotdeauna au fost campanii electorale în Europa, în Statele Unite, m-a interesat ceea ce se întâmplă, și nu există așa ceva. Putem sigur să vorbim despre încercări de lovituri sub centură pe care adversarii și le dau și în campanii dar nu participă justiția la așa ceva, decât poate cu totul și cu totul întâmplător și excepțional. Nu se ajunge ca în trei săptămâni din patru sau cinci de campanie să se discute decât de dosarele care au mai fost scoase la iveală, despre acțiunile spectaculoase despre care vorbeam".



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta