Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

„Sărbătoarea lumânărilor”, un superb regal organizat de doamnele de afaceri BPW Arad

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 03 Martie, 2014 | Nr. accesari stire 1438 ori | Comentarii stire 0 comentarii

„Sărbătoarea lumânărilor”, un superb regal organizat de doamnele de afaceri BPW Arad

Clubul Femeilor de Afaceri, Profesii şi Arte Arad – Business Professional Women (Clubului F.A.P.A.-BPW ARAD) a sărbătorit, sâmbătă 01.03.2014, la restaurantul „Ratio Beach” de pe Ştrandul Neptun, într-un cadru select, cea de-a XXIII-a aniversare de la înfiinţare, precum şi „Sărbătoarea lumânărilor”. La prestigiosul eveniment au participat membrele Clubului BPW Arad, invitaţi de marcă din mediul Universitar arădean, precum prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector fondator şi preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, prof. univ. dr. Violeta Turcuş - prorector, ing. Adrian Cotoraci, director al ITA GOLDETCH din cadrul UVVG, oameni de cultură şi de afaceri, directori de instituţii, simpatizanţi ai Clubului FAPA - BPW ARAD, formaţii de dansuri din cadrul Palatului Copiilor Arad.

Având în vedere că peste tot în lume, clubul BPW a sărbătorit „Sărbătoarea lumânărilor”, sau „Cina lumânărilor”, doamnele de afaceri membre ale BPW Arad şi-au exprimat afinitatea la colegele lor prin ritualul de aprindere a celor 5 lumânări. Sfeşnicul cu cinci braţe a fost completat, pe rând, cu câte o lumânare roz, roşie, albă, albastră şi portocalie.

Prima lumânare a fost aprinsă prima pentru Business Professional Women International, apoi pentru BPW Europa, a treia pentru toate cluburile asociate, a patra pentru toate membrele individuale şi a cincea pentru viitor.

D-na prof. univ. dr. Dorina Ardelean, fost preşedinte al BPW Arad, a transmis un mesaj de continuitate, iar Ecaterina Mitariu, actualul preşedinte al BPW Arad, a subliniat importanţa şi acţiunile BPW. „Anul acesta vor avea loc mai multe evenimente speciale. De asemenea, vom participa la  Forumul  International de  la Regensburg  Germania pe tema zonei riverane a Dunării alaturi de  cele 14 ţări implicate in Danube Net. Ne bucurăm că doamna Marion Volk, fosta preşedintă a BPW Danube Net şi  vice preşedinta clubului BPW  Munchen, a fost prezentă la Balul nostru, cu  dumneaei  vom derula mai multe acţiuni şi proiecte comune”.

Seara de gală arădeană a doamnelor de afaceri din cadrul Clubului Femeilor de Afaceri, Profesii şi Arte – BPW Arad a continuat cu muzică clasică şi modernă, fiecare dintre personalităţile prezente  simţindu-se  excelent.

Daniel Albu



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta