Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 23 Februarie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Academia Pentru Excelență și-a deschis porțile

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 31 Martie, 2014 | Nr. accesari stire 1289 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Academia Pentru Excelență și-a deschis porțile

Profesori și elevi, personalități ale Aradului, părinti. Aceștia sunt cei care au participat seara trecută la deschiderea Academiei Pentru Excelență din Arad.

 Academia Pentru Excelenţă se adresează în primul rând celor mici. În Academie dezvoltăm inteligența copiilor și implementăm programe pentru dezvoltare emoțională, programe speciale de învățare a unei limbi străine, activități extrașcolare și multe alte module pregătite de specialiști. Încurajăm visele copiilor, dar ne ocupăm și de părinți. Atelierele destinate părinților sunt excelente pentru a învăța cum să faci față inteligenței celui mic. La noi, învățatul se îmbină perfect cu divertismentul, astfel reușim întotdeauna să combinăm utilul cu plăcutul. Academia Pentru Excelență s-a deschis din dorința de a îmbunătăți o parte din sistemul educațional din România. Echipa este formată din specialiști în diferite domenii, cadre didactice înzestrate cu răbdare, profesionalism și experiență.

MODULE: Limba germană, Limba engleză, Limba franceză, Limba italiană, Matematică, Limba și literatura romană, Scriere creativă, Comportamentul în societate, Dezvoltare interpersonală, Educația părinților, Orientare profesională, Psihologie pentru dresaj canin, Pian (Istoria Muzicii, Teoria Muzicii, Practică individuală la pian), Atelierul de arte creative și recreative ,,ARTA CA O JOACĂ”, Arte vizuale, Istoria artei, Arte culinare, Dans popular românesc, Dans (Dans clasic, Dans contemporan, Dans sportiv, Dans de societate, Dans modern, Jazz-ballet, Dans latino-american), Majorete, Zumba, Natură-drumeție și aventură.

Persoanele interesate pot vizita sediul din Arad, Bulevardul Revolutiei 55 sau online, pe www.excelentarad.ro , acolo unde sunt listate toate informațiile despre proiect, cât și modalitățile de înscriere.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta