Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 17 Mai, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Rezultatele galei K1 de la Oradea

Categorie stire Sport | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 08 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 931 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Rezultatele  galei K1 de la Oradea

Promotia internationala Superkombat, transmisa la nivel global in peste 80 de tari, a revenit sambata seara, la Oradea, cu prima gala World Grand Prix a anului.

Romanii Bogdan Stoica si Benjamin Adegbuyi si-au invins inainte de limita adversarii de la Superkombat World Grand Prix Oradea, in timp ce fostul campion mondial la judo Alexandru Lungu a pierdut prin descalificare din cauza unei lovituri neregulamentare.

Revenit in ring dupa aproape un an de pauza, campionul mondial la categoria cruiser Bogdan Stoica l-a trimis de doua ori la podea pe campionul european la sanshou Romano Romasco. Ultima oara, in repriza secunda dupa ce a incasat o lovitura de dreapta in plina figura, italo-ghanezul nu a mai reusit sa se ridice in timp util pentru a continua lupta. "Ma bucur ca m-am intors cu o victorie. Sper ca la urmatorul meci sa ating un varf de forma", a afirmat sportivul in varsta de 23 de ani.

Campionul Superkombat World Grand Prix Varna, Benjamin Adegbuyi, a reusit cel mai rapid succes al serii de la Oradea, incheind lupta cu Mohamed Bellazar dupa numai cateva secunde. La prima contra pe low-kick-uri, marocanul si-a rupt tibia, fiind ulterior transportat la spital, astfel ca romano-nigerianul a obtinut a 11-a victorie la profesionisti si totodata a 10-a inainte de limita.

Cel de-al treilea roman din gala, eroul local Alexandru Lungu a reusit sa-si trimita la podea, dupa numai un minut, adversarul, pe britanicul Jason Dutton, dupa o rafala de lovituri. Ulterior, pe finalul primei reprize, dupa ce au cazut la podea dupa un clinci, "Muntele Bihorului' l-a lovit pe britanic, iar arbitrul de ring a decis sa-l descalifice. "Imi cer scuze ca s-a terminat asa.

Din pacate, eu fiind neexperimentat pe reguli de K-1, nu am realizat ca fac o greseala cand imi lovesc adversarul cand suntem jos", a spus Lungu, care a disputat majoritatea meciurilor din cariera pe reguli de MMA. In ciuda infrangerii, oradeanul a fost aplaudat la scena deschisa de cei aproape 2.500 de spectatori prezenti la Sala Sporturilor Antonio Alexe.

Un bosniac a castigat piramida

Invingator in gala de selectie Superkombat New Heroes din Croatia, care a avut loc in februarie la Opatija bosniacul Muamer Tukfecic a reusit sa se impuna si in piramida de 4 de la Oradea si s-a calificat astfel pentru Superkombat Final Elimination de pe 9 noiembrie.

In varsta de 26 de ani, sportivul rezident in Viena a ajuns cu greu la Oradea, vineri noapte, dupa ce masina cu care se deplasa spre Romania a fost implicat intr-un accident de circulatie.

"Sunt foarte fericit. Este cel mai important rezultat din cariera mea. Am primit o sansa marea din partea domnului Irimia si nu vreau sa dezamagesc", a declarat si bosniacul.

In semifinale, Tukfecic l-a invins prin KO tehnic pe britanicul Corrie Robins, iar in ultimul act pe experimentatul Jairzinho Rozenstruik.

Rezultate Superkombat World Grand Prix Oradea:

Meci de rezerva: Vladimir Toktasynov (Rusia) l-a invins la decizie pe Chris Cooper (Marea Britanie)

Semifinala 1: Muamer Tukfecic (Bosnia) l-a invins prin TKO in repriza a doua pe Corrie Robins (Marea Britanie)

Semifinala 2: Jairzinho Rozenstruik (Surinam) l-a invins dupa extra-round pe Nikolaj Falin (Germania)

Finala: Muamer Tukfecic l-a invins la decizie pe Jairzinho Rozenstruik

Super-fight-uri:

Benjamin Adegbuyi (Romania) l-a invins prin TKO in prima repriza pe Mohamed Bellazar (Maroc)

Bogdan Stoica (Romania) l-a invins prin KO in repriza a doua pe Romano Romasco (Italia)

Jason Dutton (Marea Britanie) l-a invins prin descalificare in prima repriza pe Alexandru Lungu (Romania)



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta