Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 29 Martie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Mircea Sandu renunță la funcția de președinte de onoare al FRF

Categorie stire Sport | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 08 August, 2014 | Nr. accesari stire 3857 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Mircea Sandu renunță la funcția de președinte de onoare al FRF

Mircea Sandu a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că renunță la postul de președinte de onoare al Federației Române de Fotbal (FRF), în care fusese numit de Adunarea Generală a forului național, și i-a cerut demisia lui Răzvan Burleanu din funcția de președinte al FRF.

"Nedorind să particip la falimentul FRF am decis ca astăzi să renunț la funcția de președinte de onoare al FRF, inclusiv la contractul de rentă viageră. Lehamitea la care am ajuns astăzi mă determină să mă retrag și să renunț la funcția de președinte de onoare și la renta viageră’‘‘‘, a afirmat Sandu, care a condus FRF până la începutul lunii martie, când a fost Răzvan Burleanu a fost ales președinte al forului național.

Sandu a mai spus că nu dorește să fie ‘‘‘‘părtaș la fărădelegile și performanțele negative ale actualei conduceri a FRF. Nu pot să accept ca numele meu să fie asociat cu o gașcă de impostori. Nu accept să fiu propus la funcția de vicepreședinte UEFA de către o federație în care nu mă regăsesc. La FRF toate ușile sunt închise astăzi. Au fost dați oameni afară pentru că au bătut la ușa șefilor de acolo. Nu există transparență".

Mircea Sandu a mai subliniat că prin renunțarea la titlul de președinte de onoare al FRF se detașează și se dezice ‘‘‘‘de lașitatea oamenilor din Adunarea Generală și din Comitetul Executiv și de managementul promovat de Răzvan Burleanu. Sunt impostori, pentru că ei mint cum respiră. În contract mă angajam să susțin cu toată puterea mea organizare Euro 2020 la București. Iar Mihalache (Dumitru Mihalache, n. red.), pe care l-a dat afară, e cel mai bun din România la organizare, a fost project manager la finala Europa League din 2012", a mai afirmat Sandu.

‘‘‘‘Pentru că minte cum respiră, îi cer demisia din funcția de președinte (lui Burleanu, n. red.). Sunt convins că nu va renunța. De astăzi, Burleanu trebuie să știe că nimeni nu va mai da crezare vorbelor sale cu care fardează falsul și minciuna. Minciuna impune demisia lui. Refuz să mai candidez pentru Comitetul Executiv UEFA la eventuala propunere a acestor indivizi. Voi face o opoziție constructivă’‘‘‘, a subliniat Sandu.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, ceruse pe 1 iulie ca Mircea Sandu să renunțe la renta viageră pe care o primea.

Adunarea Generală extraordinară a FRF a dezbătut la data de 28 iunie validarea contractului de rentă viageră a președintelui onorific Mircea Sandu și a decis prin vot majoritar să anuleze toate privilegiile de care se bucura fostul președinte. Prin vot, membrii afiliați i-au retras lui Mircea Sandu calitatea de administrator al CNAF Mogoșoaia și au împuternicit federația și o casă de avocatură să anuleze contractul de rentă viageră.

Potrivit lui Burleanu, Mircea Sandu beneficia de o rentă de 5.000 euro lunar plus taxe, doi angajați cu 25.000 lei net, o mașină de lux plus combustibil, călătorii la clasa business și diurnă de 500 de euro pe zi.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta